Beli Makanan Kucing

Hari ini beli makanan Kucing. Plan nak naik bas untuk pulang ke rumah bawa makanan kucing tapi dah tak cukup tangan.  Terpaksa lah naik teksi. Huhu.....

Apa isi di dalam Beg nie? Jom kita lihat.

Free gift of Cup. Comelnye cup nie. Cantik pla tu box nye.

Alhamdulillah ade Free Gift calendar. Kat rumah takde.

Nie plak Perasa. Free Gift gak - baguslah ade perasa nie, tak lah saya pengsan cium bau kencing kucing-kucing comel lepas nie.

SUSU....nak try plak bagi dorang susu. Asyik minum air Elken Biopure je. Sekali-sekala minum  susu kucing ok ape. 

Makanan untuk Candy comel.

Untuk Cindy, Cute and Cun.

dan juga Pasir. Sorry Lupa ambil lah gambar pasir untuk kucing-kucing comel nie.

Bagi penggemar kucing-kucing di luar sana.....nie ade Soalan untuk anda. 

Ape Makanan yang korang beri makan pada Kucing kesayangan korang? 

Sama-samalah Kongsi dalam blog nie.....